ing buena cuatro

En ING es troben "còmodes" amb els acords que tenen per permetre als seus clients treure diners de caixers d'altres entitats sense cost tot i la incertesa sobre el que manté amb Euro Automatic Cash, companyia que gestiona els caixers de Popular, la xarxa del qual s'integrarà completament a la de Santander aquest estiu. Així ho ha deixat clar César González-Bueno, conseller delegat d'ING, que no ha donat detalls del futur de l'acord, però que ha advertit que "el caixer ha tingut la seva història i té menys futur que present".

El banquer s'ha limitat a assenyalar que l'acord amb Popular "segueix en vigor", però ha evitat parlar sobre el seu futur a partir de l'estiu durant la seva participació en el curs que organitzen Apie i BBVA aquests dies a Santander. ING manté un acord amb Euro Automatic Cash, en el moment de l'acord participat per Popular i Crédit Mutuel, pel qual els clients d'ING poden utilitzar sense cost els caixers de l'entitat ara propietat de Santander. En virtut d'aquest acord, els clients treuen diners gratis de les màquines de Popular, Pastor i Targobank.

No obstant això, el directiu ha explicat que ING a hores d'ara es recolza més en l'acord amb Bankia, pel qual els seus clients poden treure diners dels caixers de l'entitat que presideix José Ignacio Goirigolzarri gratis sempre que retirin més de 50 euros. "Bankia és un soci fiable i amb el qual tenim una magnífica relació", ha apuntat, una relació que "es va reforçant per diferents vies".

De fet, ING va arribar recentment a un acord amb aquest banc per facilitar la transició dels seus 100.000 clients d'Empreses, un servei que l'entitat holandesa deixarà d'oferir a Espanya. Mitjançant aquest acord, Bankia ofereix a aquests clients les mateixes condicions que tenien en ENG.

A més, ha explicat que la pèrdua d'alguns caixers s'està compensant amb caixers al punt de venda o remots a través del seu servei Twyp, que permet als clients retirar efectiu des de comerços dels grups Dia i El Corte Inglés.

En tot cas, González-Bueno ha defensat que el futur dels diners no passa pels caixers. "Els diners físics és, al futur i al present, molt menys que els diners electrònics", ha assenyalat, per després afegir: "El caixer ha tingut la seva història i té menys futur que present".

Noticias relacionadas

contador