Indra_Sistemas
18,18€
  • 0,21€
  • 1,17%

Enmig de les múltiples especulacions al mercat després de confirmar que està interessada en fer-se amb la filial de Rolls-Royce, ITP, Indra ha confirmat aquest dimarts que la seva intenció és finançar aquesta adquisició "amb una combinació de deute i ampliació de capital".

Indra ha avançat també que les converses amb Rolls-Royce estan "en estat avançat", però ha precisat que res garanteix que acabin tancant amb èxit.

"Indra està mantenint converses, en estat avançat, amb Rolls-Royce en relació amb la possible adquisició d'una participació de control en Indústria de Turbo Propulsors, comptant per a això amb assessors externs i sense que a aquesta data es pugui confirmar cap manera si aquestes negociacions conclouran amb la subscripció d'un acord vinculant amb Rolls-Royce", ha explicat en un fet rellevant enviat a la CNMV.

Després de deixar-se divendres passat un 3,5% en borsa i ahir, dilluns, un 7%, Indra cedeix avui dimarts un 2,5%. Els experts reconeixen que el desemborsament que ha d'afrontar la tecnològica per fer-se amb ITP és elevat i apunten a l'efecte dilutiu de l'ampliació de capital com el motiu principal que explica les caigudes d'aquests dies.

Noticias relacionadas

contador