ep indra rebajo su brecha salarial279 en 2018
INDRA - Archivo
18,24€
  • 0,14€
  • 0,77%

Les caigudes de les últimes dues setmanes en els títols d'Indra encaixen a la perfecció dins del que és un retrocés temporal als nous nivells de suport, abans resistència.

Durant les últimes cinc sessions els títols d'Indra s'han deixat pel camí un 15% del seu valor. Amb tot i a la vista del gràfic setmanal, el títol es troba en aquest moment a nivells de suport importants. De fet les caigudes, tot i que voluminoses, encaixen dins dels paràmetres normals en el sentit que pot ser que simplement estiguem davant d'un simple retrocés temporal a la nova zona de suport, abans resistència. Aquest nivell, el dels 8,80-8,85 euros, es correspon, a més, a un ajust/retrocés del 61,8% de tota la pujada des dels mínims de desembre.

Per tant, es pot dir que mentre el preu no es vagi molt més baix dels nivells de suport esmentats, entenem que en teoria es donen les condicions per intentar, en el pitjor dels casos, un rebot de curt termini. En no aguantar, no es pot descartar que resti la totalitat de l'últim gran impuls, cosa que el portaria als aproximadament 7,80 euros.

indra180619
Gràfic setmanal d'Indra des de juliol de 2016

Noticias relacionadas

contador