ep sede central de indra
INDRA

El Consell d'Administració d'Indra s'ha compromès a reforçar el Govern corporatiu després de l'escàndol de la presa de control de la companyia per part de la SEPI, en aliança amb Joseph Oughourlian i Jokin Aperribay, que s'ha saldat amb la sortida de la majoria dels consellers independents de la societat.

  • 18,20€
  • 1,28%

Indra ha manifestat "el seu compromís amb el compliment de les recomanacions i principis del Codi de Bon Govern de les Societats Cotitzades i durà a terme, al més aviat possible, les actuacions necessàries per restaurar l'estructura de govern corporatiu, incloent-hi, entre d'altres, el nomenament d'un vicepresident independent i conseller coordinador".

A més, "amb l'objectiu que, com més aviat millor, el Consell compti amb, almenys, el 50% de consellers independents, preferentment dones, iniciarà un procés de selecció que serà liderat pels actuals consellers independents, amb l'assessorament d'una consultora especialitzada”.

A més, el president, Marc Murtra, ha renunciat a la seva capacitat de vot diriment si es produeix un empat al si del Consell.

D'altra banda, Indra ha nomenat el conseller independent Ignacio Martín president de la Comissió de Nomenaments, encara que el senyor Martín ha anunciat la seva dimissió no més tard del 30 d'octubre, una vegada hagi finalitzat la renovació del Consell i s'hagi nomenat “el número de consellers independents necessaris per complir escrupolosament amb els principis i recomanacions del Codi de Bon Govern”.

Noticias relacionadas

contador