marc murtra, indra
INDRA

Indra es desploma a la borsa després de la presa de control del Govern espanyol, articulada aquest dijous a la Junta d'Accionistes a través d'una aliança entre la SEPI, l'inversor Joseph Oughourlian i Jokin Aperribay.

  • 18,11€
  • -1,79%

"Notícia molt negativa que confirma la nostra previsió des de fa uns quants mesos que l'Estat finalment passaria a controlar la companyia", argumenten els experts de Renta 4.

"Des del cessament de Fernando Abril-Martorell el maig del 2021, diversos directius clau que comptaven amb un gran suport al mercat han presentat la seva dimissió", afegeixen aquests analistes.

"Amb el canvi de control", explica, "s'obren moltes incerteses com la capacitat de gestió del nou equip directiu i la idoneïtat de fer adquisicions (ara amb la capacitat d'emetre fins a 1.500 milions d'euros en instruments de renda fixa)".

També destaquen "la possible venda de Minsait, la resposta del creixent nombre d'inversors que cada cop donen més importància als criteris ESG en les seves decisions d'inversió i la possibilitat que la CNMV obligui la SEPI a llançar una OPA pel 100 % de la companyia".

Després d'aquesta valoració, Renta 4 ha posat "sota revisió" la seva recomanació de sobreponderar el valor, amb una valoració de 12,50 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador