pablo isla inditex junta 2020
Inditex

Inditex rebota amb força abans de publicar els seus resultats trimestrals i al caliu de les pujades d'H&M, que es dispara un 10% després de presentar les seves xifres.

  • 43,74€
  • 0,00%

La cadena de roba sueca, la segona més gran del món, s'ha apuntat un benefici abans d'impostos d'uns 229 milions de dòlars (2.000 milions de corones sueques).

Per part seva, la tèxtil espanyola publicarà els resultats del segon trimestre del seu exercici fiscal (1 de maig – 31 de juliol) aquest dimecres després de presentar al primer trimestre els seus primers números vermells en 20 anys com a cotitzada.

"La reobertura de l'activitat econòmica a la majoria dels mercats de la multinacional espanyola ha coincidit amb aquest segon trimestre de la companyia, la qual cosa, sumada al bon comportament del seu negoci en línia, podria contenir la reculada de les vendes", afirmen els experts de IG.

Durant el primer trimestre, les vendes online es van incrementar un 50%, mentre que en el cas concret del mes d'abril, van créixer un 95%, la qual cosa convida a pensar que Inditex podria aprofitar les actuals circumstàncies per a guanyar almenys quota de mercat a d'altres competidors que no utilitzen tant aquest canal o que directament hi han renunciat, com és el cas de la irlandesa Primark, afegeixen aquests experts. "Aquest aspecte podria resultar clau en la reacció del mercat a la publicació dels seus comptes", conclouen.

El preu de les accions d'Inditex se situa en 23,50 euros per títol, lluny ja dels mínims de set anys marcats en els moments més durs de la crisi del coronavirus a 18,505 euros per acció el 16 de març.

Als seus nivells actuals, la cotització de les accions d'Inditex es manté encara a força distància del preu objectiu mitjà a dotze mesos del consens dels analistes, situat actualment a 26,45 euros per acció.

En aquest sentit, la visió general dels grans bancs d'inversió i altres cases d'anàlisis sobre el valor és positiva, amb 18 consells de compra sobre els 32 emesos, respecte a de 11 neutrals i només 3 de venda.

Noticias relacionadas

contador