ep marta ortega
EUROPA PRESS

Inditex publica els seus resultats del tercer trimestre fiscal el proper 15 de desembre. Els experts de Banc Sabadell preveuen que siguin "bons" perquè, com és conegut, el començament del tercer trimestre va ser "molt fort".

  • 46,72€
  • 0,13%

Així, la dada de creixement de vendes durant el període compresa entre l'1 d'agost i el 9 de setembre va ser del +22% enfront del 2020 i d'un +9% enfront del 2019.

Tot i aquestes xifres favorables, i malgrat que l'acció no està cara després del mal comportament de l'últim mes (-10%), Banc Sabadell segueix aconsellant vendre per la "incertesa existent sobre l'evolució de l'exercici 2022 a causa d'òmicron i a la cadena de subministrament".

Així mateix, aquests experts rebaixen la previsió d'EBIT 2022 un 7% i el preu objectiu un -1%, fins als 32,14 euros.

SOBRE MARTA ORTEGA

Després de conèixer el nomenament de Marta Ortega aquest mateix dimarts, Banc Sabadell reconeixia que la notícia podia tenir un biaix negatiu a la borsa atès que Pablo Isla, actual president d'Inditex, "gaudeix de gran prestigi al sector". Cal recordar que aquell dia Inditex es va deixar un 6% a la borsa.

Tot i així, des de l'entitat no esperen canvis en l'estratègia de la companyia després d'aquests moviments a la cúpula, ja que aquesta està “ben definida”, apunten.

Inditex ha estat, sens dubte, el gran protagonista de la setmana amb l'anunci de l'arribada de Marta Ortega, filla del propietari, Amancio Ortega, a la presidència, que liderarà l'empresa juntament amb el nou conseller delegat, Óscar García Maceiras.

Noticias relacionadas

contador