ep avion de iberia con nieve
IBERIA

IAG

2,07€
  • 0,02€
  • 0,78%

La tempesta Filomena no ho està posant fàcil al sector aeri. L'aerolínia Iberia, després de la impossibilitat de continuar amb una activitat de treball corrent, ha decidit donar prioritat als vols de llarg radi i a les seves connexions; a destinacions com les illes on l'avió és l'únic transport viable. Així mateix, s'ha donat màxima prioritat al vol de Brussel·les, que conté dos grans enviaments de vacunes amb destinació última a Gran Canària i Tenerife. Està previst que aquest dilluns aterri a Madrid a les 22.00 hores.

L'aerolínia espanyola continua amb moltes limitacions a causa de la gran quantitat de neu situada a les pistes d'aterratge, que a causa de les baixes temperatures, s'està convertint en gel. Aquests factors fan impossible realitzar moltes operacions.

Davant d'això, Iberia ha decidit operar aquest dilluns 11 dels 15 vols de llarg radi previstos, segons ha informat la companyia en un comunicat. No obstant això, els altres quatre restants s'han ajornat pel seu volum de connexions. Això permetrà que alguns passatgers arribin a Madrid. A més, l'empresa ha confirmat que només es podrà oferir el 30% dels vols de curt i mig radi que connecten la capital amb la resta d'Espanya i Europa.

Pel que fa als clients afectats, Iberia intentarà recuperar les seves operacions, però demana comprensió. L'aerolínia ha explicat que "com el mateix aeroport i les autoritats han indicat, les condicions climatològiques actuals i dels propers dies alentiran la tornada a la normalitat".

Noticias relacionadas

contador