ep avion de iberia
IBERIA - Archivo

Iberia comença l'any amb la campanya 'el normal amb aquests preus és deixar-se portar', que ofereix bitllets per volar, amb ofertes, fins al 14 de desembre, encara que exclou una part de l'estiu, a més de Setmana Santa i algun pont.

L'oferta en els preus comença aquest dilluns fins al 21 de gener i ofereix flexibilitat per realitzar, sense cap cost, els canvis necessaris davant d'imprevistos per la COVID-19. En la campanya s'inclouen pràcticament totes les destinacions de l'aerolínia, i és possible trobar vols per viatjar entre diferents ciutats espanyoles des de 25 euros per trajecte i pel que fa a les illes, ofereixen vols a Mallorca des de 18 euros o Eivissa des de 23 euros per trajecte, a Tenerife des de 28 euros o Lanzarote o Fuerteventura des de 39 euros per trajecte.

La campanya ofereix viatjar a partir de 25 euros per trajecte per viatjar per Europa i a partir de 99 per a vols intercontinentals, a l'oferta d'Iberia, també s'inclouen paquets de vol amb hotel o cotxe.

PROGRAMA DURANT ELS PRIMERS MESOS DE L'ANY

L'aerolínia ha recuperat per al que queda de temporada d'hivern al voltant del 70% de les destinacions a les quals operava habitualment en una temporada normal, amb vols a més de 75 destinacions a 30 països d'Europa, Amèrica i Àfrica, tot i que, igual que durant els mesos precedents, les freqüències segueixen sent encara limitades.

Durant aquests mesos es manté, amb caràcter general, aquest programa amb alguna variació, especialment a destinacions de llarg radi, on té previst augmentar freqüències en destinacions com a Bogotà, Medellín, Buenos Aires, l'Havana o Panamà, o reprendre els vols, si s'aixequen les restriccions, a Caracas i San Juan de Puerto Rico. A finals de març, també es reaundan els vols a Guayaquil.

Noticias relacionadas

contador