iberdrola225

Iberdrola ha arribat al 65,5% del seu programa de recompra d'accions pròpies per fins a l’1,543% del seu capital, després d'invertir 1,96 milions d'euros en títols durant les seves últimes operacions de compra, segons la informació remesa per la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, l'energètica ha adquirit un total de 302.659 accions pròpies a preus que han oscil·lat entre un mínim de 6,47 euros i un màxim de 6,498 euros a través de diverses operacions realitzades l’11 i el 16 de maig. Des que va iniciar el programa, l'energètica ha adquirit ja més de 65 milions de títols propis. En total, el programa de recompra per a la seva amortització ascendeix a un màxim de 99.343.000 d'accions, representatives de l’1,543% del capital. El programa de la companyia presidida per Ignacio Sánchez Galán romandrà vigent fins al 15 de juny.

Les accions es recompren per l'empresa a preu de mercat. En particular, pel que fa al preu, la companyia no comprarà accions a un preu superior al més elevat del preu de l'última operació independent o l'oferta independent més alta d'aquest moment als centres de negociació on s'efectuï la compra. Pel que fa al volum, l'energètica no comprarà en qualsevol dia de negociació més del 25% del volum diari mitjà de les accions al centre de negociació on s'efectuï la compra.

A més, Iberdrola es reserva el dret a finalitzar el programa de recompra si, amb anterioritat a la data límit de vigència, el 15 de juny, hagués adquirit el nombre màxim d'accions autoritzat pel consell d'administració o si concorre alguna altra circumstància que així ho aconsella.

Noticias relacionadas

contador