ep economiaempresas- ampl iag transportamas24 millonespasajerosprimer trimestre un 62 mas
EUROPA PRESS - Archivo

Thomas Cook ha fet fallida.I ara què? HSBC torna a posar sobre la taula els possibles escenaris per a cadascuna de les aerolínies després de la caiguda de l'operador turístic. En el cas d'IAG, afirma que això i el respir del Brexit poden donar-li ales al parquet.

IAG

  • 2,05€
  • -0,24%

D'una banda, "la desaparició de Thomas Cook representa una oportunitat de negoci per a IAG al Regne Unit, concretament a Manchester".

Però ull, s'haurà d'enfrontar a la competència de Virgin Atlantic que també aposta pel trànsit aeri de la ciutat. L'alternativa per al consorci d'aerolínies és reubicar els seus avions de la ruta argentina a la regió britànica per donar un cop sobre la taula.

Mantenir. És la recomanació que reitera HSBC a IAG. El banc d'inversions no s'acaba de fiar en el valor... tot i que també manté sense canvis el preu objectiu (490 lliures) que des dels nivells actuals (461 lliures) implica un potencial alcista del 6,3%.

Respecte a la resta del sector, HSBC aposta amb més claredat per Aegean Airlines, Air France i EasyJet. A totes elles els dona un consell de 'comprar' i un potencial alcista del 21%, 29% i 10%, respectivament.

IAG també reté el suport de Berenberg. Per als germans "la tendència i els subjacents d'IAG segueixen sent forts malgrat tot". Aquesta revisió a la baixa de les seves previsions "protegirà, a més, a la companyia contra una demanda més lenta".

Noticias relacionadas

contador