ep aerolineasgrupo iag 20190412193504
IAG - Archivo

IAG

2,13€
  • -0,02€
  • -0,75%

IAG han rebotat un 2,23% en l'IBEX després de les seves fortes caigudes de dijous. El consorci d'aerolínies va anticipar una rebaixa de les seves previsions que va ser castigada al parquet. No així per Berenberg. La casa d'anàlisi alemanya rebaixa el preu objectiu, però reitera la seva recomanació de 'comprar'.

Per als germans "la tendència i els subjacents d'IAG segueixen sent forts malgrat tot". Aquesta revisió a la baixa de les seves previsions "protegirà, a més, la companyia contra una demanda més lenta".

Berenberg creu fermament que "IAG serà capaç d'assegurar els seus forts retorns en borsa" i capejar així el temporal.

IAG va estimar, a més, que les tendències en les reserves de les aerolínies de baix cost Vueling i LEVEL tindrien un impacte negatiu de 45 milions d'euros. També destaca que el creixement de la capacitat del quart trimestre serà aproximadament d'un 2%, 1,2 punts inferior a l'estimat prèviament.

L'analista d''Investing' Ismael de la Cruz destaca que "la companyia està tenint un any dolent pel risc del Brexit" i, cada vegada més a prop el 31 d'octubre, ho assenyala com a "element desestabilitzador" per a IAG, ja que les seves aerolínies són "de les més protegides" davant d'una pujada del petroli.

D'altra banda, De la Cruz assenyala que la fallida de Thomas Cook, "en principi", podria afavorir a IAG i la resta d'aerolínies europees perquè "hi hauria una quota de mercat per repartir", de manera que en podria sortir "beneficiada" si es fa amb els passatgers que volaven amb el operador turístic britànic o n'adquereix alguns actius.

Noticias relacionadas

contador