• El contracte podrà ser prorrogat per períodes de cinc anys
ep fabricagrifolsparetsvalls barcelona
EUROPA PRESS

Grifols, l'empresa farmacèutica líder mundial en la fabricació de productes hemoderivats amb seu a Barcelona, ​​ha anunciat aquest dimecres en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la signatura d'un acord d'exclusivitat amb Ethicon, subsidiària de Johnson & Johnson, per subministrar productes de plasma durant almenys deu anys.

  • 8,47€
  • 1,05%
Fa uns dies Grifols va obtenir l'autorització de l’FDA nord-americana per la comercialització de la seva salina fisiològica

Segons s’apunta a l'esmentat comunicat, Grifols ha signat un contracte "en exclusiva" de fabricació i subministrament de productes derivats del plasma per al camp de la biocirurgia amb Ethicon. "El contracte de subministrament està subjecte a l'autorització dels productes per part de les autoritats reguladores", assenyala la companyia espanyola a la nota, en què indica que en principi aquest contracte se signa per un període inicial de deu anys, "prorrogable per períodes de cinc anys".

El contracte preveu pagaments al compliment de certes fites basades en l'obtenció de les aprovacions de les autoritats reguladores i en la consecució de les vendes anuals projectades, conclou el comunicat.

Fa tot just uns dies Grifols va obtenir l'autorització de l’FDA nord-americana per la comercialització de la salina fisiològica que el grup fabrica a les seves instal·lacions de Las Torras de Cotillas (Múrcia). Això suposarà un gran impuls per a la internacionalització de la divisió hospitalària del grup i, en concret, per al seu posicionament als EUA. Segons la companyia, aquesta autorització obre la porta a l'autorització per part de l’FDA d'altres productes fabricats per GRF a Espanya.

Noticias relacionadas

contador