• Reitera el consell de sobreponderar i considera "molt sòlids" els últims resultats
  • Espera un bon comportament dels beneficis durant els propers trimestres
victor grifols roura anton costas raimon grifols roura y victor grifols deu
Raimon Grifols Roura (dreta.), conseller delegat de Grifols

JP Morgan Cazenove segueix apostant per Grifols, ja que el banc nord-americà ha elevat la valoració de les seves accions fins a 27 euros des dels anteriors 25 euros per títol.

  • 8,42€
  • 0,41%

Les accions de l'empresa farmacèutica amb seu a Catalunya pugen un 1%, fins a 25,21 euros. Grifols és líder mundial en la fabricació de productes hemoderivats i els experts de JP Morgan reiteren el consell de sobreponderar (afegir el valor en cartera) després dels resultats del primer trimestre presentats pel grup. A finals de març, JP Morgan ja va elevar la seva valoració fins a 25 des de 22 euros.

En la seva opinió, els comptes són "molt sòlids", perquè la divisió de Biosciences ha mostrat una pujada dels ingressos de l’11,9%. La seva previsió és que aquesta divisió augmenti els seus ingressos per sobre del 10% durant tot l'exercici 2017. A més, han elevat la seva estimació per al benefici per acció (BPA) durant el període 2018-2021 en un 3%, de manera que esperen un bon comportament dels beneficis durant els propers trimestres.

Les previsions per la divisió de Biosciences són molt importants, ja que suposa el 80% dels ingressos de Grifols. El creixement dels ingressos s'ha vist acompanyat d'una expansió de 320 punts bàsics en el marge EBITDA, fins al 30,4%, "cosa que reflecteix el benefici de la compra d'Hologic", assegura JP Morgan.

A més d'elevar la seva previsió per al benefici per acció, aquests analistes augmenten entre un 2% i un 4% la seva estimació d'ingressos i EBITDA per al període 2018-2021 i anticipen un sòlid creixement a llarg termini per a Grífols, la qual cosa pot provocar nous augments de valoració per les seves accions.

Noticias relacionadas

contador