ep recursogrifols
GRIFOLS
8,09€
  • -0,29€
  • -3,46%

Grifols amb prou feines ha reaccionat a la millora de recomanació que han fet els analistes de Deutsche Bank sobre els seus títols. La companyia farmacèutica ha caigut un 0,37% en l'IBEX aquest dimecres tot i que el banc alemany ha elevat un 4,2% el preu objectiu, des dels 24 als 25 euros. Això, suposa que li atorguen un potencial de revaloració del 3,5% respecte als 24,14 euros en què va tancar aquest dimarts.

Deutsche Bank aconsella, a més, mantenir els títols de Grífols en cartera. "Esperem que comenci l'any amb un fort creixement de dos dígits", diuen els analistes del banc al seu últim informe, al qual assenyalen que la unitat de Bioscience serà la que impulsi en gran mesura aquests resultats. Així mateix, creuen que la companyia es veurà recolzada per un "creixement continu i molt fort" de l'àrea d'immunoglobulines.

"Preveiem una millora al marge brut, ja que la pressió en els costos de la recollida de plasma es veurà compensada parcialment pel continu arrossegament de l'absència de vendes d'albúmina a la Xina", diu Deutsche, que a més augura que es materialitzaran "noves millores en els marges en la segona meitat de l'any", ja que Grifols "es beneficiarà del llançament d'immunoglobulines subcutànies, albúmina en bosses i de la millora en la utilització de la capacitat d'obtenció de plasma".

Segons els experts de l'entitat alemanya, cal reconèixer el "mèrit" de l'estratègia de Grifols de "prioritzar el volum de plasma sobre els marges". Això és precisament el que els ha portat a millorar la seva valoració de les accions de la farmacèutica, tenint en compte les perspectives de creixement de la companyia. I per això aconsellen també 'mantenir'.

Noticias relacionadas

contador