grifols

Grifols se situa aquest dimarts en el més alt de l'Ibex, amb alces del 2%. La companyia ha comunicat resultats positius addicionals sobre el seu estudi AMBAR per a Alzheimer en un congrés que se celebra a Los Angeles (els EUA) fins a aquest dijous. A més, JP Morgan publica avui un comentari sobre la biofarmacéutica en el qual indica que espera uns resultats "forts" en el segon trimestre.

  • 8,35€
  • -3,16%

"En comparació amb el consens molt primerenc de Bloomberg (cinc estimacions d'ingressos, dues estimacions d'EBITDA), estem en línia en la part superior, un 11% per davant de l'EBITDA, amb un marge d'EBITDA 270 punts bàsics més alt, que hauria de ser ben rebut pel mercat en cas que les nostres previsions es compleixin", expliquen aquests experts. Grifols publica els seus resultats el pròxim 31 de juliol.

JP Morgan recorda que recentment han elevat Grifols fins a 'sobreponderar' des de 'infraponderar', apuntant a un creixement en la línia superior del compte de resultats que s'accelera i a uns marges que s'expandeixen, la qual cosa els porta a preveure pujades en els títols. "Aquesta creixement en la línia superior i l'expansió dels marges hauria d'impulsar els títols de Grifols", assenyalen des del banc d'inversió estatunidenca.

Pesi al bon comportament de Grifols des de finals de maig, JP Morgan creu que "encara té potencial per a un rendiment superior". "Creiem que la valoració actual de Grifols continua sent poc exigent per a una empresa que està disposada a oferir un EBITDA a mitjà termini de dos dígits", indiquen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador