ep victor grifols 20180716113409
GRIFOLS - Archivo

Grifols és el pitjor valor de l'IBEX aquest dimecres (-2,89%) després que els experts de Berenberg hagin retallat el preu objectiu de les seves accions, tant de les A com de les B. Així, el nou valor teòric per als títols de classe A és de 28,30 euros des dels 28,70 euros anteriors. En el cas de les accions de classe B, situen el nou preu objectiu als 24,05 euros des dels 24,40 euros anteriors.

  • 8,09€
  • -3,46%

Tot i aquestes retallades, el preu objectiu per a tots dos títols segueix en línia o per sobre dels preus actuals de cotització. Les accions de classe A cotitzen als 24,820 euros i les de classe B, als 18,18 euros.

"El risc del FcRn (receptor FC neonatal) és extremadament alt. Els anticossos anti-FcRn, que són una nova classe de teràpies dirigides a les malalties immunomedides, suposen una amenaça creïble per les les vendes de immunoglobulina intravenosa de Grifols, en la nostra opinió" , adverteixen els experts de Berenberg.

Tot i això, aquests analistes consideren que el mercat està sobreestimant la magnitud de l'amenaça -en termes d'ingressos-, la probabilitat que aquesta es materialitzi i l'impacte financer si finalment això passa. "Un enfocament miop sobre les amenaces a què s'enfronta la indústria contribueix a encegar l'observador respecte a una sèrie d'oportunitats molt reals, algunes de les quals empetiteixen aquests aparents riscos", assenyalen aquests experts.

Per aquesta raó, des de Berenberg reiteren el seu consell de 'comprar' els títols de classe B (sense dret a vot) de Grifols i de 'mantenir' els de classe A.

Noticias relacionadas

contador