ep fbricagrifols
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols segueix gaudint del suport de Barclays. L'entitat britànica reafirma el seu preu objectiu de 29 euros i la seva recomanació de sobreponderar els títols de la farmacèutica, encara que afirmen que "hi ha temors en l'acció davant el potencial impacte que podria tenir la tecnologia emergent de l'anti-FcRn sobre el seu negoci d'immunoglobulina".

  • 8,39€
  • 3,71%

Amb tot, recorden que van considerar que Grifols va fer "un segon trimestre sòlid", tot i que reconeixen que "el negoci de Grifols no té catalitzadors clínics significatius".

La companyia britànica manté la recomanació i el preu objectiu de les seves accions

La companyia britànica apel·la, a més, a la "confiança en el creixement sostenible de Grifols, al qual a més hem de donar una mica de crèdit pel creixement dels seus marges al llarg del temps".

Finalment, destaquen que "l'atenció dels inversors s'hauria de centrar en els seus propers resultats trimestrals, a més del desenvolupament d’FcRn de cara al futur".

El passat 1 de juny, el banc britànic va donar suport a Grifols elevant la seva recomanació d’'infraponderar' a 'sobreponderar', a més d’atorgar-li un preu objectiu de 29 euros per títol (un potencial alcista del 13,4% en aquell moment). Barclays va començar així l'inici de la seva cobertura de la farmacèutica.

Noticias relacionadas

contador