ep grifols 20180126085509
GRIFOLS

Grifols (-0,43%) ha anunciat aquest dimarts l'obtenció de l'aprovació per part de l’FDA per a la seva nova formulació de GamaSTAN, un medicament per tractar pacients exposats a l'hepatitis A i el xarampió.

  • 8,45€
  • 0,76%

La farmacèutica espanyola afirma, a més, que aquesta nova formulació ja està disponible per als professionals sanitaris dels Estats Units.

Aquesta nova formulació ja està disponible per als professionals sanitaris dels EUA

Grifols destaca que aquesta aprovació és una fita important per a la companyia, que és líder mundial en el camp de la profilaxi post-exposició (el tractament d'una persona després de l'exposició a un virus) i en immunoglobulines per a pacients.

El doctor Stephen Scholand, del MidState Medical Center dels Estats Units, afirma que "les immunoglobulines com GamaSTAN han estat una opció de tractament valuosa durant moltes dècades perquè ofereixen una protecció immediata i ràpida amb anticossos que lluiten contra la infecció".

Per la seva banda, el president de vendes i operacions comercials de Grifols a Amèrica del Nord, destaca que "com a companyia que impulsa la innovació, ens esforcem per oferir productes de la més alta qualitat possible als nostres pacients".

Noticias relacionadas

contador