• La directiva de Gestamp ha mantingut els objectius per 2018, que exclouen l'efecte divisa
miguel escrig gestamp

Gestamp és aquest dimarts una de les companyies del Mercat Continu que més puja amb permís d'Oryzon, que es dispara un 12%. La multinacional especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de components metàl·lics per a la indústria de l'automòbil ha sumat un 3,55% amunt en aquests moments, fins als 6,855 euros, després dels resultats que va publicar aquest dilluns després del tancament.

  • 2,82€
  • -2,59%

"Els resultats del primer trimestre superen les previsions de benefici operatiu i net", assenyalen els experts de Renta 4. La companyia va guanyar 62.800.000 d'euros durant el primer trimestre, un 14% més. Les vendes, per la seva banda, van baixar un 1,8%, fins als 2.058 milions d'euros, mentre que l'EBITDA va millorar un 4,1%, fins als 231 milions d'euros.

La directiva de Gestamp ha mantingut els objectius per 2018, que exclouen l'efecte divisa. Esperen un creixement d'ingressos d'un dígit alt, un increment de l'EBITDA lleument superior al dels ingressos i un capex/ingressos i deute net/EBITDA en línia davant de 2017, amb un benefici net consolidat del 30%.

Gestamp ha mostrat aquest un molt bon comportament en borsa, amb alces acumulades de l’11% enfront de les pujades de l'1% de l'IBEX. La companyia també va comunicar aquest dilluns que el marge EBITDA s'amplia en 0,6 punts percentuals, fins a l’11,2% durant el primer trimestre gràcies a les millores operatives. "Destaquem la millor evolució a Amèrica del Nord, tot i la caiguda de vendes, el 'pla d'acció' està complint les previsions de la directiva", afegeixen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador