• Reitera el consell de sobreponderar el valor, que puja un 1%, fins als 6,24 euros
  • Gestamp és un fabricant global de components per a l'automoció
ep francisco riberas gestamp 20170407210703
EUROPA PRESS

BNP Paribas aposta fort per Gestamp. Els analistes del banc francès han elevat un 25% el seu preu objectiu a 12 mesos, fins als 7,40 euros per acció des dels anteriors 5,90 euros, al mateix temps que han elevat el consell a 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera ) des de 'mantenir'.

  • 2,80€
  • 1,27%

Els títols de Gestamp, fabricant global de components per a l'automoció per als grans grups automobilístics, li 'agraeixen' amb pujades de l'1%, fins als 6,24 euros. El valor ha encadenat una “bona ratxa", ja que puja a prop del 10% durant els últims tres mesos, cosa que ha 'engreixat' la seva capitalització fins als 3.654 milions d'euros.

Segons BNP, Gestamp és la millor idea d'inversió per aprofitar la tendència global dels fabricants d'externalitzar el procés d'estampació en calent, procés en el qual el grup controlat per la família Riberas és líder mundial. "Tot i que el flux de caixa és consumit per les grans inversions, la nostra anàlisi indica que aquests projectes seran molt rendibles quan estiguin operatius. Mentrestant, el negoci és tan rendible com el dels seus competidors", afirmen aquests experts.

A més, consideren "assolible" l'objectiu de Gestamp d'elevar les seves vendes un 9% de mitjana anual fins al 2020 i consideren "saludables" els seus marges de beneficis, que tot i això estan "emmascarats" per l'ambiciós pla inversor que porta a terme l'empresa per expandir la seva capacitat a nivell mundial.

BNP considera que els problemes a la regió NAFTA per costos majors del que s'esperava estan superats. Al setembre, Gestamp va haver de llançar un profit warning per aquest motiu, cosa que va motivar una forta caiguda de les seves accions i la desconfiança d'alguns analistes. Aquests analistes estimen que Gestamp augmentarà el seu EBITDA un 30% en aquesta regió fins al 2019, per sota del 50% anticipat per l'empresa.

Noticias relacionadas

contador