ep el jugador del fc barcelona gerard pique y el ceo de sorare nicolas julia posando tras el anuncio
SORARE

Gerard Piqué ha fitxat pel futbol 'fantasy' i ha invertit tres milions d'euros en Sorare, en què ha entrat a través d'una ampliació de capital al costat del fons Cassius Family de l'exvicepresident de Coca-Cola, Emmanuel Seuge.

Així ho han anunciat els dos, tant el futbolista de l'FC Barcelona com la companyia francesa, en una roda de premsa telemàtica a la qual ha assistit Europa Press.

En concret, Piqué va aclarir en una de les seves intervencions que la seva inversió representa "menys del 50%" de la xifra total de l'ampliació de capital realitzada al costat del fons nord-americà.

Arran de l'acord, el futbolista també formarà part del consell de Sorare com a assessor especial, juntament amb els actuals membres: Christian Miele, soci del fons de venture capital e.Ventures, i els cofundadors, Nicolas Julia i Adrien Montfort.

A través de la seva companyia Kosmos, Gerard Piqué és conegut per impulsar i reimaginar noves tendències en el món de l'esport, tal com ha demostrat amb la renovació de la Copa Davis de tennis. Per això, el futbolista del Barcelona ha afirmat que veu un "enorme potencial" en el segment dels jocs esportius en aquesta economia digital on l'atenció de les audiències és "l'única moneda realment important".

"Tinc ganes d'ajudar Sorare a expandir els seus acords amb diferents lligues de futbol, ​​clubs i jugadors de tot el món per construir la millor experiència de futbol fantasy que hi hagi", ha apuntat.

Per la seva banda, el CEO de Sorare, Nicolas Julia, ha destacat que Piqué és un emprenedor molt actiu que "està redefinint la indústria de l'esport i l'entreteniment". "La seva assessoria estratègica i la seva perspicàcia en els negocis són d'un valor incalculable per a la nostra empresa. Estic molt emocionat que s'uneixi al nostre equip i ens ajudi a impulsar l'afició pel futbol en línia", ha afegit el responsable de la companyia.

Ara que no és possible que els aficionats assisteixin al camp per la pandèmia, Nicolas Julia ha destacat que és "una oportunitat" perquè clubs i lligues puguin apropar-se més als seus aficionats i arribar a audiències a les quals, d'altra manera, els resultaria complicat fer-ho. "Aquest segment de llicències de futbol fantasy és una font d'ingressos per als clubs", ha afegit.

contador