• Els projectes permetran la creació de més de 5.000 llocs de treball
ep gas natural fenosa

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) i Gas Natural Fenosa han signat un préstec per un import total de 450 milions d'euros, que el grup energètic destinarà a finançar part del seu negoci de distribució elèctrica i al desenvolupament de projectes d'energia renovable a Espanya. Les accions de la companyia cotitzen amb caigudes del 0,5% i se situen als 20,3 euros.

  • 23,94€
  • 2,48%

El finançament del BEI contribuirà a fer possible el pla d'inversions entre 2016-2019 de la distribuïdora elèctrica de Gas Natural Fenosa, Unión Fenosa Distribució, per a la modernització i extensió de la xarxa de distribució en 8 comunitats autònomes espanyoles: Illes Canàries, Andalusia, Castella la Manxa, Castella Lleó, Catalunya, Comunitat de Madrid, Extremadura i Galícia.

Així mateix, Gas Natural Fenosa destinarà el préstec del BEI a finançar la construcció, mitjançant Gas Natural Fenosa Renovables, d'onze nous parcs eòlics a les illes de Gran Canària i Fuerteventura, amb una potència instal·lada total de 49,6 megawatts.

En el seu conjunt, aquestes inversions milloraran el funcionament i cobertura de la xarxa de distribució elèctrica del país, cosa que redundarà en millores d'eficiència, servei i qualitat de subministrament per als ciutadans.

A més, els projectes que desenvolupi Gas Natural Fenosa amb el finançament del BEI, permetran la creació de més de 5.000 llocs de treball, directes i indirectes, durant la seva fase d'implementació.

El nou finançament complementa les dues emissions de bons per import de 2.000 milions d'euros a terminis de 7 i 10 anys realitzades durant el primer semestre de 2017.

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) és la institució de finançament a llarg termini de la Unió Europea els accionistes del qual són els seus estats membres. El BEI facilita el finançament a llarg termini a projectes i inversió viables per tal de contribuir a l'assoliment dels objectius de la política de la UE.

Noticias relacionadas

contador