cbgam98 short1

GAM ha anunciat aquest dijous el seu segon trimestre consecutiu obtenint beneficis, amb un total de 0,5 milions d'euros de benefici net. La multinacional recorda que durant l'anterior trimestre es va apuntar altres 0,3 milions d'euros en aquest apartat.

GAM

  • 1,42€
  • -2,07%

Així ho ha comunicat GAM a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què, a més, destaca l'increment del 10% en vendes.

El grup destaca un increment del 10% en les seves vendes

Aquest increment "procedeix fonamentalment d'un major ús del parc de maquinària i del creixement que estan experimentant totes les línies de negoci associades a la prestació de serveis de valor afegit".

Per la seva banda, l'EBITDA acumulat del grup ha crescut un 9% fins als 25,2 milions d'euros i ha mantingut un marge del 26% sobre les vendes.

Amb tot, el benefici operatiu acumulat de GAM és de 2,6 milions d'euros. La companyia de maquinària s'ha disparat el 5 de setembre passat després d'anunciar una aliança amb Acciona per llançar un servei de drons. L'acord contempla diversos tipus de servei que abasten la presa de dades amb diferents sensors: multiespectrals, termogràfics i fotogramètrics; treballs de videogravació, cartografia per fotogrametria i sistema LIDAR, així com el seu posterior tractament i emissió d'informes tècnics certificats.

Noticias relacionadas

contador