• La companyia va reduir les seves pèrdues en un 31% respecte a l'anterior exercici
gam
EP

General de Alquiler de Maquinaria (GAM) ha caigut aquest dimarts un 0,88% després de registrar pèrdues de 7,7 milions d'euros el 2017 segons ha informat la mateixa empresa a través del comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Unes xifres que milloren les de 2016, any durant el qual la companyia va anunciar un 31% més de pèrdues.

GAM

  • 1,33€
  • 1,92%

La xifra de negoci de l'empresa espanyola de maquinària es va veure incrementada un 11% fins als 116.400.000 d'euros, un fet que la companyia atribueix al seu millor posicionament al mercat del lloguer, la millora de preus i un major augment de la facturació de serveis davant d'una reduïda inversió en actius.

L'empresa preveu un 2018 de "bona evolució" a la península ibèrica

D'altra banda, l'EBITDA de GAM va pujar un 20% fins als 31 milions d'euros després d'un major nombre de vendes i millorar els seus marges "per la implantació de mesures d'eficiència i control de costos fixos".

La mateixa empresa ha justificat les seves pèrdues "pels interessos del préstec participatiu de la companyia amb entitats financeres i que és assimilable a capital", a més de per "l'impacte de la devaluació de divises en els deutes que tenen les filials internacionals amb la matriu".

De cara a 2018, GAM preveu una "bona evolució" de la seva activitat duta a terme a la península ibèrica, apuntant "un fort desenvolupament de projectes" a Mèxic i al Marroc, a més d'assenyalar l’"estabilització" que buscarà la companyia als restants mercats americans.

Noticias relacionadas

contador