• El grup es va apuntar unes pèrdues de 1,8 milions d'euros
cbgam short1

General de Alquiler de Maquinaria (GAM) ha reduït les seves pèrdues un 37% durant els tres primers mesos de l'any, fins als 1,8 milions d'euros. La companyia es desploma un 5% al ​​Mercat Continu després de l'anunci que manté els números vermells, segons un comunicat enviat pel grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dijous.

GAM

  • 1,39€
  • -0,71%

Les vendes registrades per GAM es van veure incrementades en un 6% fins als 28,2 milions d'euros. Una xifra que la companyia atribueix a la millora de les ocupacions i un major nombre de serveis que no requereixen inversió en maquinària.

Les vendes registrades per GAM es van veure incrementades en un 6% fins als 28,2 milions d'euros

L'EBITDA de la companyia va augmentar un 20% durant el primer trimestre de l'any, fins als 7 milions d'euros, a causa del creixement de les vendes i la millora de les ocupacions i el palanquejament operatiu.

D'altra banda, l'EBIT del grup es va veure millorat en un 408% fins als 1,4 milions d'euros.

La xifra de negoci de GAM es va acostar a l'equilibri durant el primer trimestre, segons destaca la companyia, respecte a la negativa xifra registrada durant el mateix període de 2017: 2,3 milions d'euros. És a dir, que ha experimentat una millora del 81%.

Noticias relacionadas

contador