ep maquinaria industrial
GAM - Archivo

GAM

1,32€
  • 0,01€
  • 0,76%

GAM continua d'enhorabona. L'asturiana es dispara un 8% aquest dimarts i encadena així la seva tercera sessió de fortes pujades. En total, acumula uns guanys del 38% fins al moment. I ho fa en plena ampliació de capital després de l'OPA llançada per Francisco Riberes Mera que posseeix un 61,5% del seu capital.

L'import total d'aquesta ampliació ascendeix als 29.780.000. Divendres passat els drets de subscripció a aquesta es van disparar un 700% durant el que va ser el seu últim dia de negociació. Les noves accions fruits de l'ampliació començaran a cotitzar el pròxim 3 de desembre.

L'OPA de Riberes, actual president de Gestamp, es remunta a finals de 2018. El passat mes de setembre va ser nomenat nou conseller dominical per cooptació de GAM després de tirar endavant la seva oferta per l'asturiana. Un nomenament que va arribar després de les dimissions dels consellers dominicals Pablo Blanco, Juan José Zornoza, Carlos Luis Hernández i AFR Report, representada per Ramon Forn.

La companyia va publicar la setmana passada els seus resultats dels nou primers mesos de l'any, amb un benefici net de 6,2 milions d'euros fins a setembre, xifra que suposa deixar enrere els números vermells d'1,2 milions d'euros registrats durant el mateix període de l'any passat.

Noticias relacionadas

contador