ep francisco riberas gestamp 20170407210703
EUROPA PRESS

GAM

1,32€
  • 0,03€
  • 1,92%

General de Alquiler y Maquinaria (GAM), l'empresa propietat de Francisco Riberes, es dispara més d'un 20% en borsa aquest dilluns i estén les fortes pujades que ja es van veure divendres, quan va sumar un 7,4% amunt. Així, la companyia es revalora més d'un 30% durant dues sessions en principi sense que s'hagin conegut notícies concretes que estiguin justificant aquests moviments.

A finals de 2018, Francisco José Riberes, president de Gestamp i accionista de control d'Activos y Maquinaria Industrial (GAMI), va llançar una OPA sobre GAM, després d'adquirir gairebé el 55% de la companyia.

El passat mes de setembre, Riberes va ser nomenat nou conseller dominical per cooptació de GAM després de tirar endavant la seva oferta. Aquest nomenament va arribar després de les dimissions dels consellers dominicals Pablo Blanco, Juan José Zornoza, Carlos Luis Hernández i AFR Report, representada per Ramon Forn.

La companyia va publicar la setmana passada els seus resultats dels nou primers mesos de l'any, amb un benefici net de 6,2 milions d'euros fins a setembre, xifra que suposa deixar enrere els números vermells d'1,2 milions d'euros registrats durant el mateix període de l'any passat.

Noticias relacionadas

contador