ep maquinariagam
GAM
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

GAM s'estén aquest divendres (-0,4%) la seva caiguda de dijous (-26%) després de l'OPA llançada per Francisco Riberas, president de Gestamp, sobre la companyia de lloguer de maquinària a un preu de 0,977 euros per acció.

Riberas va arribar a un acord amb els bancs que controlen el 63% del capital per comprar la seva participació a 0,977 euros per títol, i posteriorment llançarà una OPA sobre el capital restant al mateix preu, que serà arrodonit a 1 euro per acció.

Per tant, Riberas llançarà una OPA sobre el 37% del capital restant més els bons convertibles en circulació. També es compromet a realitzar una ampliació de capital de 25,5 milions d'euros que es dedicarà a recomprar el deute convertible en poder dels bancs.

Després d'aquestes operacions, les entitats financeres realitzaran un quitament al deute actual de GAM, que puja a 67,8 milions d'euros. Així, la lleva arribaria als 42,3 milions d'euros.

A partir d'ara, Riberas realitzarà una auditoria preventiva del parc de maquinària de GAM i tindrà tres mesos per culminar l'operació. Les accions de GAM han tancat als 1,72 euros. En aquest sentit, l'OPA es realitzarà a 1 euro per la dilució que suposarà l'ampliació de capital acordada, tot i que el conjunt de l'operació queda a expenses del vistiplau de la CNMV.

Noticias relacionadas

contador