ep economiaempresas- ferrovial ultimaacuerdobirminghamfacilitara la ventanegocioservicios
FERROVIAL - Archivo
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Cintra, filial de Ferrovial, ha arribat a un acord de venda al fons Meridiam el 65% del capital d'Autopista del Sol (Ausol), concessionària de l'autopista de peatge de la Costa del Sol. Cintra hi manté una participació del 15%, sobre la que s'ha reservat una opció de venda ('put option') i ha atorgat una opció de compra a Meridiam ('call option').

El preu de venda és de 447 milions d'euros pel 65% del capital. S'espera que la transacció generi unes plusvàlues aproximades de 474 milions d'euros per a Ferrovial. Addicionalment, permetrà a Ferrovial desconsolidar la totalitat del deute brut amb tercers del projecte, que puja a 603 milions d'euros (542 milions d'euros de deute net).

El tancament de l'operació està subjecte a l'obtenció de les aprovacions administratives i de les entitats finançadores corresponents.

Unicaja ha informat també aquest divendres de la venda de la seva participació del 20% en Ausol a Meridiam per 137.600.000 d'euros. El mercat estava especulant amb aquesta operació des de fa diversos mesos.

Noticias relacionadas

contador