Ferrovial

El Ministeri de Transport d'Ontario, al Canadà, ha adjudicat a Ferrovial Serveis dos projectes per dur a terme tasques d'operació i manteniment a les carreteres d'Ottawa i York (Gran Toronto) per un valor, en conjunt, de 200 milions d'euros. Els contractes, que tenen una durada de set anys, entraran en vigor durant el segon (Ottawa) i tercer trimestre (York) d'aquest any 2019, segons ha explicat la companyia.

A Ottawa, l'empresa espanyola serà la encargada del manteniment de 1.844 quilòmetres de carreteres, incloent-hi tasques de gestió hivernal, com l'operació de més de 70 màquines llevaneu. Mentre que a York, a part de les tasques rutinàries de manteniment en una xarxa de 900 quilòmetres, operarà més de 50 màquines llevaneu. De fet, totes dues carretera es troben al voltant d'una autopista que opera Cintra, la filial d'autopistes de Ferrovial, i que en aquest any es compleix el vintè aniversari de la seva adjudicació.

Aquests dos projectes converteixen la companyia en un dels principals proveïdors del Ministeri de Transport d'Ontario. D'aquesta manera, Ferrovial gestionarà el manteniment de més de 4.600 quilòmetres de la xarxa de carreteres d'aquesta província del Canadà.

Noticias relacionadas

contador