ferrovial cartel buena cuatro de verdad

Ferrovial li ha fet una rentada de cara a la seva divisió Agroman, que passarà a denominar-se Construcción, per intentar trobar una major penetració als mercats anglosaxons. Prescindeix així d'una marca històrica, que es va constituir l'any 1927 i que estava lligada a Ferrovial des que la hi va comprar a Banesto al 1995. Posteriorment, al 1999, es va efectuar la fusió de totes dues societats.

  • 28,92€
  • 0,28%

La intenció era canviar el menys possible, per això ha decidit conservar la tipografia i els 'pantones' de la marca, mantenint el gris i el groc tradicionals que caracteritzen la companyia, segons ha explicat en un comunicat.

El conseller delegat de Ferrovial Construcción, Ignacio Gastón, ha manifestat la dificultat de prendre aquesta decisió, ja que bona part de la seva trajectòria ha estat associada al nom Agroman, però considera que era "el moment més adequat per actualitzar la marca, per intentar trobar una millor penetració als mercats anglosaxons, al mateix temps que un millor alineament amb 'Ferrovial'".

El canvi de nom afectarà les denominacions socials i marques que té a països com el Regne Unit, els EUA, el Canadà, Espanya, Austràlia, Colòmbia i Xile, entre d'altres. No així a altres societats de Ferrovial Construcción com Budimex, a Polònia, i Webber, als EUA, o algunes altres especialitzades en segments de la construcció com Cadagua, Ditecpesa, Edytesa, Tecpresa, Ferconsa, PLW i SCC. Totes elles conservaran els noms i logotips actuals.

FITES D'AGROMAN

Durant la seva història, Agroman ha participat en la construcció de llocs tan emblemàtics com l'Hipòdrom de Madrid, la Torre de Madrid i l'Edifici Espanya. Després de la seva fusió amb Ferrovial al 1999, la nova societat s'ha anat consolidant, amb obres com la T2 de Heathrow, el museu Guggenheim de Bilbao, la T4 de Barajas, les línies d'AVE a Espanya, i el Crossrail a Londres, entre altres.

Noticias relacionadas

contador