ep ferrovial servicios mantenimientocarreteraspolonia
FERROVIAL
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Ferrovial s'ha adjudicat un contracte d'obres de manteniment de carreteres al Sud de Polònia per un període de sis anys i un import de 40 milions d'euros, segons ha informat la companyia aquest dimecres.

Amb aquest projecte, el grup que presideix Rafael del Pino reforça el seu negoci al mercat de constructor polonès, un dels primers de la companyia juntament amb el Regne Unit, Espanya i Amèrica del Nord.

El contracte aconseguit ara, a través de la seva filial de serveis al país, FBSerwis, consisteix en ocupar-se dels treballs de manteniment d'un tram de 92 quilòmetres de l'autopista A-1 al seu pas per la regió de Silèsia, al Sud del país, que discorre al costat de la frontera amb la República Txeca.

A través de la seva filial de Serveis, Ferrovial s'encarrega a Polònia del manteniment d'uns 1.300 quilòmetres d'autovies i autopistes. Els treballs inclouen el manteniment preventiu i correctiu (incloent-hi el manteniment hivernal), i reparacions d'emergència i millores les 24 hores del dia.

La companyia aconsegueix aquest contracte mentre analitza l'eventual venda de tota o una part de la seva divisió de Serveis, procés per al qual ha contractat un assessor extern.

Noticias relacionadas

contador