ep presidenteferrovial rafaelpino yconsejero delegado inigo meir
FERROVIAL
28,92€
  • 0,08€
  • 0,28%

Ferrovial s'ha adjudicat en consorci el contracte de gestió i seguretat d'una presó a Austràlia per un període de set anys i una facturació de 57 milions d'euros l'any, xifra que eleva a uns 400 milions l'import del contracte, segons ha informat el grup.

La companyia que presideix Rafael del Pino reforça amb aquest projecte la seva presència a Austràlia, un mercat estratègic per al grup, on opera a través de la seva filial Broadspectrum.

En virtut del contracte, aquesta empresa, en aliança amb MTX, s'encarregarà a partir de l'1 d'abril de 2019 de la gestió i la seguretat del centre d'internament de Parklea, a l'àrea metropolitana de Sidney.

El contracte se signa per a set anys, però inclou la possibilitat de pròrroga per altres cinc anys més, cosa que elevaria la cartera d'ingressos futurs associada a 684 milions.

Ferrovial i el seu soci s'encarregaran del transport, el manteniment i la gestió de les instal·lacions, dels programes de formació i de la reinserció, a més de l'assistència sanitària proporcionada en col·laboració amb l'hospital de St. Vicent.

El consorci adjudicatari preveu incloure tallers per potenciar les habilitats dels interns i millorar la seva posterior incorporació al mercat laboral.

Així mateix, les dues empreses treballaran juntament amb el Departament de Justícia, per gestionar una nova unitat d'internament, instal·lacions esportives i un centre de visites per als interns i les seves famílies.

Ferrovial i MTC treballaran estretament amb la companyia que actualment presta aquests serveis fins que entri en vigor el seu contracte per facilitar una correcta transició operativa.

El grup espanyol s'ha adjudicat aquest contracte a través de la seva filial Ferrovial Serveis, àrea de negoci sobre la qual la companyia analitza l'eventual venda d'una part o de tota la divisió, la primera del grup per facturació i la que més exposició té al Regne Unit, primer mercat de la companyia per davant d'Espanya.

Noticias relacionadas

contador