• El capital total de Faes Farma, puja fins als 26.154.503,4 euros
ep logo faes farma
FAES FARMA

Faes Farma ha comunicat a la Comissió Nacional de Valors que ha realitzat una ampliació de capital social de la societat amb càrrec a reserves voluntàries procedents de beneficis no distribuïts, tal com va acordar el passat mes de juny la Junta General d'accionistes.

  • 3,38€
  • 1,81%

Així doncs, la societat ha posat en circulació un total de 9.340.894 accions ordinàries a un preu de 0,10 euros de valor nominal de cadascuna. En aquest comunicat s'especifica que aquestes accions són de la mateixa classe que les que l'entitat manté en circulació actualment. El capital total de Faes Farma, puja fins als 26.154.503,4 euros.

La proporció d'assignació d'accions serà de 28 accions noves per cada acció antiga

A més, també tindran el mateix dret polític i econòmic que les que ja estaven actualment en circulació. D'altra banda a cada acció antiga li correspondrà un dret d'assignació gratuïta de proporció de 28 accions noves per cada una de les quals es posseïa. El termini per exercir el dret d'assignació serà des del dia 14 de desembre de 2017.

Pel que fa al període de negociació dels drets d'assignació gratuït, seran transmissibles a les mateixes condicions que les accions de les quals deriven i seran negociables a la Borsa de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València durant un termini de 15 dies.

Noticias relacionadas

contador