• El pagament d'efectiu s'efectuarà el 3 de gener de 2018
ep pastillas
PIXABAY

Faes Farma ha posat en pràctica l'execució de l'augment de capital alliberat a través del qual s'instrumentarà un dividend flexible per un import de 0,10 euros per acció com a retribució a l'accionista. Aquesta xifra suposa un increment de l’11,1% respecte a la xifra pagada l'exercici precedent, que va ser de 0,09 euros.

  • 3,35€
  • -0,89%

La companyia ha fixat l'import de l'augment de capital alliberat amb càrrec a reserves voluntàries procedents de beneficis no distribuïts, aprovat durant la Junta General d'Accionistes celebrada el 13 de juny de 2017, en una quantitat de 9.340.894 accions, el valor de mercat de l'augment (import de l'opció alternativa) és de 26.154.503,40 euros.

El programa de dividend flexible ofereix als accionistes la facultat d'elegir entre rebre accions de la societat de nova emissió o un import en efectiu equivalent al dividend. En concret, els accionistes rebran un dret d'assignació gratuïta per cada acció de Faes Farma de la qual siguin titulars al tancament del dia 14 de desembre. Aquests drets seran negociables i poden ser transmesos a les Borses de Valors de Bilbao, Madrid, Barcelona i València durant els 15 dies naturals posteriors a la data assenyalada. Cada accionista pot triar entre les següents opcions:

a) Rebre accions de Faes Farma (el nombre de drets d'assignació gratuïta necessaris per rebre un títol nou del grup és de 28 drets).

b) Percebre l'equivalent en efectiu (el preu garantit al qual la companyia es comprometrà a comprar cada dret d'assignació gratuïta a qui opti per rebre efectiu és de 0,10 euros). El 15 de desembre comença el termini per sol·licitar la retribució en efectiu.

c) Vendre els seus drets al mercat durant el període de 15 dies naturals entre el 15 i el 29 de desembre de 2017, ambdós inclosos.

Així mateix, els accionistes podran combinar les opcions anteriors en funció de les seves necessitats. Els accionistes que no comuniquin la seva decisió rebran el nombre d'accions noves que els corresponguin en funció del nombre dels seus drets d'assignació gratuïta.

El pagament d'efectiu als accionistes que hagin optat per rebre efectiu en virtut del compromís de compra de drets assumit per Faes Farma s'efectuarà el 3 de gener de 2018, mentre que la data prevista per a l'inici de la contractació ordinària de les noves accions a les borses espanyoles serà el proper 25 de gener.

Noticias relacionadas

contador