• Amb aquesta adquisició, Faes Farma, continua amb la seva línia estratègica de creixement a l'àrea de nutrició animal
ep medicamentos farmacos pastillas automedicacion
PIXABAY

Faes Farma ha comunicat aquest divendres l'adquisició del 100% de les participacions de Tecnologia & Vitamines (Tecnovit) per un valor del grup de 15 milions d'euros.

  • 3,38€
  • -0,15%

L'import de l'operació ha estat finançat principalment amb recursos propis del grup i amb finançament bancari i s’havia abonat el preu al comptat en el moment de la seva formalització.

Tecnovit té la seva principal planta de producció a la província de Tarragona. És capçalera d'un grup de societats amb implantació al nostre país en la fabricació i comercialització de complements alimentaris destinats a la nutrició animal. Està especialitzada fonamentalment en porcí, remugants i avicultura amb una destacada presència internacional (en més de 20 països) i una àmplia xarxa de distribuïdors tant en mercat nacional, com internacional, als mercats d'avicultura i porcicultura, a Europa, Orient Mitjà , Sud-est Asiàtic i Iberoamèrica.

També compta amb una granja experimental, totalment tecnificada, amb capacitat per a 300 garrins i 300 places d'enceball, on es realitzen les proves sobre les quals es dóna suport a la investigació, desenvolupament i innovació de nous productes. El 2016 el grup Tecnovit, va registrar una facturació de 12,7 milions d'euros i un EBITDA d’1,7 milions d'euros. La previsió per al 2017 és arribar als 14 milions d'euros de facturació i un EBITDA de 2 milions d'euros. El grup ocupa, actualment 38 persones.

Amb aquesta adquisició, Faes Farma, continua amb la seva línia estratègica de creixement en l'àrea de nutrició animal ampliant-la a altres espècies com avícola i remugants i reforçant, al seu torn, la seva posició al sector porcí com a proveïdor tecnològic de nutrició.

Amb la recent adquisició d’Initial Technical Foods al passat mes d'abril i ara el Grup Tecnovit, l'àrea de nutrició animal de Faes Farma arribarà a una facturació anual propera als 50 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador