ep archivo   edificio de la sede de ezentis en madrid
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Ezentis negocia amb la banca un acord 'tipus Pescanova' per salvar-se de la fallida, reestructurar el deute i mantenir la viabilitat financera. La cotització de la companyia ha estat suspesa per la CNMV en espera que se'n difongui informació rellevant.

  • 0,19€
  • -3,57%

Segons informa El Confidencial, la companyia controlada per José Elías, màxim accionista d'Audax Renovables, ha aconseguit un acord amb la banca que implica una quitança de deute del 75% i la creació d'una nova societat que es quedi amb el negoci viable d'Ezentis, que consisteix bàsicament en els contractes de manteniment que té signats amb Telefónica.

Això implicaria una quitança aproximada d'uns 100 milions d'euros, cosa que reduiria el deute d'Ezentis fins als 44 milions d'euros.

De moment, la companyia ha explicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors que "el Consell d'Administració de la Societat considera convenient negociar, elaborar, aprovar i homologar un Pla de Reestructuració amb els creditors que asseguri la continuïtat de la companyia, cosa que resulta imprescindible disposar del temps necessari per dur a terme aquestes negociacions".

"Havent rebut la conformitat per a la presentació de comunicació d'existència de negociacions amb els creditors per part d'una representació majoritària dels creditors del grup, el Consell d'Administració ha acordat presentar la comunicació d'obertura de negociacions amb els creditors per assolir un pla de reestructuració", ha afegit el grup.

Noticias relacionadas

contador