ep archivo   fernando gonzalez pasara a ser director general de ezentis tras su salida del consejo
EUROPA PRESS - Archivo

Ezentis va registrar uns ingressos de 209 milions d'euros fins al setembre, xifra que suposa un 25% menys que durant el mateix període de l'any anterior, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). La companyia atribueix aquest descens a "la discontinuïtat de contractes no rendibles, principalment pel cessament d'activitat a Xile i al Perú".

  • 0,19€
  • 0,53%

La companyia que opera, desplega i manté infraestructures de xarxes de telecomunicacions va tancar el tercer trimestre de l'any amb una cartera de 312 milions d'euros, "xifra que suposa 1,9 vegades els ingressos dels dotze últims mesos". Entre el gener i el setembre, Ezentis ha acumulat una contractació de 246,5 milions d'euros, cosa que consideren "un indicador molt positiu respecte a la potencial evolució del grup".

El deute financer net de l'empresa puja fins als 142,2 milions d'euros, mentre que un any enrere es trobava als 11,8 milions per sobre d'aquest registre.

El Consell d'Administració està ultimant un pla de viabilitat que garanteixi la continuïtat del Grup Ezentis, després que declarés el preconcurs de creditors a la societat matriu i les seves filials espanyoles l'1 de setembre passat.

"L'objectiu de la companyia és consolidar un model de negoci més eficient i rendible, que asseguri la plena satisfacció i confiança de treballadors, finançadors, clients i accionistes", van afirmar des del grup.

Noticias relacionadas

contador