ep ezentis
EZENTIS.COM
0,16€
  • 0,00€
  • 1,38%

Ezentis s'ha adjudicat un contracte amb Vivo Brasil (Telefónica) per serveis d'operació i manteniment de fibra òptica, segons ha informat aquest dilluns la companyia. Durant la sessió borsària d'aquest dilluns, les accions d'Ezentis s'apunten una pujada propera a l'1,5%, mentre que les de Telefónica avancen al voltant d'un 0,5%.

  • 4,11€
  • 0,56%

El grup ha destacat que, amb aquest contracte, "es posiciona com un important proveïdor a Telefónica Brasil", en ampliar la seva zona d'actuació i sumar ja més de 15.300 quilòmetres de manteniment de fibra òptica a tot el país.

Ezentis manté contractes de construcció, operació i manteniment de xarxa amb les principals empreses del sector de telecomunicacions al Brasil, com TIM, Vivo, America Móbil i Tower Companies (Telxius i SBA), així com proveïdors de solucions tecnològiques com Ericsson.

Fa uns dies, la filial brasilera d'Ezentis, Ezentis Serviços, Engenharia i Instalação de Comunicações, es va adjudicar la renovació del contracte per part de Telefónica Brasil per a l'operació i manteniment de més de 14.000 sites de telecomunicacions a les regions Sud, Nord-est, Río de Janeiro, Espírito Santo i regió metropolitana de Sao Paulo.

El contracte té una durada de més de tres anys i l'import estimat és de 117 milions d'euros. Segons Ezentis, amb la signatura d'aquest contracte, es confirma el seu posicionament com a proveïdor estratègic de Telefónica al Brasil en serveis per a la xarxa mòbil.

Noticias relacionadas

contador