ep guillermo fernandez vidal presidenteconsejero delegadogrupo ezentis
EZENTIS
0,17€
  • 0,01€
  • 6,92%

Grup Ezentis, companyia que opera i manté infraestructures de telecomunicacions i energia de multinacionals en set països, desplegarà i implantarà els equips de tecnologia 4G d'Ericsson al mercat espanyol durant 2019.

L'acord s'emmarca dins el pacte comercial a tres anys que van signar les dues empreses el passat mes de febrer, pacte que inclou provisió de serveis de disseny, planificació, desplegament, instal·lació i manteniment d'infraestructures de xarxa fixa i de manteniment de camp per a xarxes mòbils.

Segons Ezentis, aquest acord serà la base per al posterior desenvolupament de la tecnologia 5G, que consolidarà el lideratge de la companyia per al desplegament, manteniment i operació de la cinquena generació de comunicació mòbil.

El passat 17 de desembre, Ezentis va afirmar que confiava en la permanència d'Ericsson i va negar que busqués un inversor.

El seu conseller delegat, Fernando González, reconeix que estan fent un esforç per evitar que les accions d'Ezentis segueixin comportant-se de manera tan erràtica i estan treballant cap a una institucionalització dels inversors.

Amb tot, el grup va aconseguir reduir les seves pèrdues un 60% fins al setembre, als 1,8 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador