apple prevoit une baisse de son chiffre d affaires a cause de la penurie de puces

Les accions d'Apple van tancar la sessió de dijous amb una caiguda del 4,9% després que Bank of America posés en dubte l'hegemonia futura de la companyia advertint d'una demanda menor dels consumidors cap als seus populars productes. A més, l'entitat n'ha rebaixat el consell i el preu objectiu.

  • 169,03$
  • 1,27%

Anticipen una "demanda dels consumidors més feble" i per això retallen la recomanació d'Apple de compra a neutral i en baixen el preu objectiu des dels 185 dòlars fins als 160 dòlars per acció.

La companyia també ha reduït les estimacions per a l'any fiscal 2023, malgrat que "les perspectives a llarg termini d'Apple continuen sent favorables".

Precisament, aquesta mateixa setmana, Bloomberg assegurava que la companyia de Cupertino havia dit a alguns dels seus proveïdors que abandonessin els plans per augmentar la producció del seu nou iPhone. Encara més, fins i tot comentant que reduïssin la producció en fins a 6 milions de dispositius en aquest segon semestre després de no veure una demanda menor a la que s'esperava.

Noticias relacionadas

contador