tim cook apple 20210920071735

La cadena de subministrament de l'ordinador Mac d'Apple s'ha normalitzat, segons els analistes de JPMorgan, que afirmen que els terminis de lliurament s'han moderat a una setmana o menys a totes les àrees geogràfiques.

  • 164,40$
  • -1,59%

Això significa que els clients dApple únicament han d'esperar una mitjana de cinc dies per obtenir un nou Mac, en comparació amb el temps despera d'uns 15 dies registrat al juny. El temps d'espera és una mica més llarg a Amèrica del Nord, on es triga aproximadament vuit dies a aconseguir un nou ordinador de la companyia de Cupertino, davant dels 18 dies de juny.

A l'abril, Apple va advertir que l'escassetat de peces afectaria els ingressos entre 4.000 i 8.000 milions de dòlars, alhora que la botiga de la companyia va mostrar temps d'enviament perllongats per a molts models de Mac durant el trimestre.

Així mateix, les vendes de Mac no van assolir les expectatives del consens a l'informe de resultats del tercer trimestre de la companyia i van caure un 10% interanual. El conseller delegat, Tim Cook, va atribuir la caiguda a les limitacions de subministrament, cosa que significa que Apple no va poder fabricar suficients ordinadors per satisfer la demanda, encara que el CEO va reconèixer que el cop final als comptes de la companyia va ser de menys de 4.000 milions de dòlars.

D'altra banda, Bloomberg es fa ressò de diferents sol·licituds de registre de marques que podrien indicar que la companyia està registrant diferents noms per al planejat casc de realitat augmentada. Així, el portal indica que s'han presentat sol·licituds als Estats Units, la Unió Europea, el Regne Unit, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, Aràbia Saudita, Costa Rica i Uruguai per als noms "Reality One", "Reality Pro" i " Reality Processor".

Una portaveu d'Apple no va voler fer comentaris sobre les sol·licituds. Aquests encara no han estat aprovades i no hi ha garantia que els futurs productes d'Apple portin algun dels noms anteriorment esmentats.

contador