ep renovables
ENDESA

Després de pràcticament una dècada, Espanya ha aconseguit tornar a arribar al 'top ten' dels països més atractius per a la inversió en energies renovables segons la 56 edició de l'informe Renewable Energy Country Attractiveness Index, elaborat per Ernst & Young (EY), la companyia d'assessorament empresarial.

Fa més d'una dècada que Espanya es troba fora dels deu primers països amb més incentius per a la inversió d'energies renovables. Des de 2011, el mercat espanyol va començar a perdre posicions en el rànquing, el 2017 es va posicionar al lloc 29. A partir d'aquest moment, es va produir un punt d'inflexió.

D'aquesta manera, Espanya torna a situar-se als nivells de 2011, quan ocupava el novè lloc. Aquest any ha arribat al desè lloc a causa del creixement impulsat per energia solar fotovoltaica i eòlica. En aquestes dues últimes ha aconseguit obtenir una puntuació elevada. Espanya guanya així un lloc respecte a l'any anterior.

Víctor M. Pérez, responsable del sector d'Energia d'EY, ha afirmat que les perspectives a mitjà termini per a Espanya pel que fa a energies renovables, segueixen sent positives. "L'aposta que s'ha fet a nivell nacional per les renovables ha reduït el risc regulador per als inversors", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador