• Escotet va rebutjar la venda de Banesco recentment
abanca_finanzasone

El Consell d'Administració de l'entitat gallega, Abanca, ha acordat el pagament del dividend dels beneficis de l'exercici de 2017 per un import de 36.248.800 euros als accionistes.

El pagament de les quantitats es realitzarà el dimarts 30 de gener, segons ha comunicat l'entitat financera en un fet rellevant a la Comissió Nacional de Mercat de Valors (CNMV). El pagament efectiu es realitzarà abans del proper dimecres 8 de febrer i estarà subjecte a una retenció fiscal del 19%.

El pagament de dividend a compte també ha estat notificat a la Societat Ahorro Corporación Financera, entitat encarregada de portar la comptabilitat de la companyia i nomenada entitat agent de pagaments del dividend.

ESCOTET NEGA LA COMPRA DE BANESCO

El cobrament dels dividends per part d’Escotet de la companyia gallega Abanca arriba després que rebutgés recentment una oferta de compra de Banesco, entitat financera de la qual també és propietari. El govern veneçolà va fer oficial, a través del seu número dos, Diosdado Cabello que compraria l'empresa, el major banc privat del país per actius.

No obstant això, Escotet negava les declaracions que va realitzar Cabello. A través del seu compte personal de la xarxa social Twitter, el president de Banesco assegurava que el banc "no està en venda". "Els fills no es venen, ho saben fins i tot els meus néts", va finalitzar amb un altre tuit.

Noticias relacionadas

contador