abanca_finanzasone

L'entitat financera gallega, Abanca ha presentat els resultats del passat exercici. Segons les dades, l'entitat va obtenir un resultat net de 367 milions d'euros, un 10% més que a l'exercici anterior, segons ha informat l'entitat aquest dimecres durant la presentació de resultats.

L'entitat ha explicat que la seva activitat al passat any es va traduir en "una millora consistent i significativa" dels principals indicadors en matèria de rendibilitat, qualitat del risc, solvència, liquiditat i dinamisme comercial, cosa que, assegura, li permet complir els objectius estratègics que s'havia fixat per al trienni 2014-2017.

El resultat registrat el 2017, explica, s'ha recolzat en l'empenta dels ingressos recurrents, amb un marge bàsic que ha crescut un 17,6% i en la reducció d'actius improductius, el pes és només el 2,2% del balanç.

Amb un "elevat" nivell de capitalització (ràtio 'CET1' del 14,6% i folgança de 1.762 milions sobre els requeriments), Abanca assenyala que afronta "des d'una posició de solidesa" les "oportunitats que puguin sorgir" al sector durant els propers exercicis.

Noticias relacionadas

contador