• Tenia el càrrec des de 2011
  • Emilio Gayo ha estat la mà dreta de Gilpérez durant la seva presidència
ep luis miguel gilperez portada

El president de Telefónica Espanya Luis Miguel Gilpérez deixarà el seu càrrec com a màxim dirigent de la companyia de telecomunicacions i Emilio Gayo serà el seu substitut. A més, la companyia de telecomunicacions ha renovat la seva estructura directiva.

  • 4,09€
  • 0,00%

Telefónica ha confirmat el nou canvi d'organigrama, en el qual destaca Emilio Gayo, home de confiança de Gilpérez, com a nou president de l'entitat a Espanya. El nou nomenament es produirà durant la propera reunió del consell d'administració, que se celebra el dimecres 31 de gener.

L'actual president de l'entitat fa diverses dècades que està a la companyia i ocupa el seu actual lloc des de setembre de 2011. Gilpérez va aterrar a Telefónica a l'any 1981, quan es va incorporar al grup per desenvolupar el negoci de la telefonia mòbil. El 1993 es va convertir en un dels abanderats de l'empresa per dotar Espanya de l'extensió de les línies per als dispositius mòbils.

El 2006, va canviar de lloc per seguir per la seva aposta en la telefonia mòbil a l'estranger i es va convertir en responsable de negoci mòbil al Brasil. Aquestes funcions les va realitzar fins al 2010, per, un any després, ocupar el lloc que ostentava a l'actualitat al capdavant de Telefónica Espanya.

El president executiu de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, ha destacat que "el món digital ens exigeix ​​una renovació permanent. I a aquesta exigència obeeix l'estructura proposada avui. Un relleu generacional en l'organització de la companyia, que farà de Telefónica una companyia més àgil, més senzilla i definitivament centrada en la gestió, el servei al client, el creixement, l'eficàcia i la rendibilitat", després dels nous nomenaments.

FITXAT PER GILPÉREZ

El que serà nou president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, va aterrar a la companyia de telecomunicacions el 2013 de la consultora Europraxis. Actualment ocupa responsabilitats màrqueting dins de la 'teleco'.

Gilpérez, el gran valedor de Movistar Fusió (unir diversos paquets en un) ha treballat colze a colze amb Emilio Gayo perquè les bones dades d'usuaris de la companyia de telecomunicació que obté avui dia siguin una realitat.

NOU ORGANIGRAMA

Però l'arribada d'Emilio Gayo al capdavant de Telefónica Espanya no és l'única novetat en l'organigrama de la companyia. La 'teleco' ha decidit renovar els seus alts càrrecs per seguir avançant en la revolució digital que indica Álvarez-Pallete..

Així doncs, Telefónica Hispanoamèrica, fins ara liderada per Eduardo Caride, s'escindeix en dues unitats per atendre de forma més efectiva les diferents situacions del mercat. Es crea la unitat de Telefónica Hispam Sud, amb operacions a Argentina, Xile, Perú i Uruguai. Al davant estarà Bernardo Quinn, (fins ara director de Recursos Humans Globals). En Telefónica Hispam Nord (englobant les operacions de Colòmbia, Mèxic, Amèrica Central, Equador i Veneçuela), se situa Alfonso Gómez Palacio al davant.

Noticias relacionadas

contador