• L'empresa continua en la seva ferma aposta per les sèries
jose_maria_alvarez-pallete

La companyia de telecomunicacions espanyola, Telefónica, té un nou amic després d'arribar a un acord amb la productora de sèries, Netflix. D'aquesta manera, Movistar+ farà lloc al canal sota demanda de l'empresa nord-americana perquè els usuaris puguin gaudir de tot el contingut exclusiu que aquesta ofereix a la seva plataforma.

  • 520,85€
  • 0,14%
  • 4,24€
  • 0,43%

Telefónica segueix treballant en la seva nova política. El nou acord que encara està mancant la signatura, segons fonts de l'operació, posarà en rellevància el que la 'teleco' espanyola busca des de fa temps: abandonar el futbol i seguir apostant per les sèries. Netflix s'integrarà a la plataforma de Movistar+ i els usuaris podran consumir-ne el contingut ja que incorporarà a la seva pròpia interfície tots els continguts de l'operador nord-americà. De moment, no s'ha definit si aquest acord es traduirà en el pagament d'una subscripció extra.

L'acord no s'ha fet oficial i la seva arribada podria arribar al febrer a la plataforma de la 'teleco' espanyola

Després de l'aliança, Movistar+ es garanteix contingut de sèries com Stranger Things, Black Mirror, Pepeaky Blinders, documentals o pel·lícules sota demanda. Fonts de Telefónica asseguren a 'Bolsamanía' que "300.000 clients han passat del futbol al paquet sèries" de manera que la companyia apostarà pel nou canvi de tendència en les preferències dels usuaris.

Les mateixes fonts assenyalaven recentment a aquest mitjà que "els gegants nord-americans com Netflix, Amazon o HBO no han de ser enemics de Telefónica sinó companys de viatge per poder seguir creixent junts". A més, José Luis Álvarez-Pallete deixava clar durant la seva última aparició en públic que "l'operadora ha d'estar més oberta que mai a distribuir productes d'altres companyies". El conseller delegat de Netflix, Reed Hastings, va ser precisament un dels protagonistes de la Trobada Telefónica 2017, celebrada al passat mes de novembre i durant la qual la companyia va reunir tot l'equip directiu a nivell mundial, format per més de 900 executius.

UN ALTRE PAS MÉS PER L'ADÉU DEL FUTBOL

Telefónica torna a reiterar la seva desconnexió pel futbol. "És impossible pagar 1.000 milions per temporada", insisteixen aquestes fonts. D'aquí a un any hi haurà una nova subhasta pels drets de La Lliga per a les temporades 2019 i 2022 i les 'telecos' donaran un cop de porta a Roures i Tebas en la seva lluita per omplir les arques de la competició domèstica i dels clubs. "Facebook o Amazon tindran via lliure, però s'adonaran que a Espanya és una ruïna el futbol i no tornaran", insisteixen aquestes fonts.

Noticias relacionadas

contador