ep parque solar de opdenergy
OPDENERGY - Archivo

Global Portfolio Investments, societat propietat de la família Domínguez de la Maza, propietària de la marca de roba infantil Mayoral i titular de 9.016.261 accions d'Opdenergy, representatives d'aproximadament el 6,09% del capital social de l'empresa, ha confirmat aquest dimecres que acceptarà l'"atractiu" preu de 5,85 euros per títol que ha ofert el fons francès Antin, a través del vehicle GCE BidCo, a l'OPA presentada al mes de juny passat.

  • 5,82€
  • 0,00%

En una carta remesa a GCE BidCo, es comunica que considera que el preu de 5,85 euros per acció a l'OPA voluntària formulada per GCE BidCo sobre la totalitat de les accions d'Opdenergy "és molt atractiu".

Per això confirma, a data d'avui i subjecte a les condicions de mercat existents i altres factors, que "té la intenció d'acceptar l'oferta amb la totalitat de les accions d'Opdenergy de què és titular i d'altres que en pogués adquirir".

Tot i això, Global Portfolio indica també a la missiva que aquesta carta "no crea cap compromís vinculant per a ella o per a les seves afiliades".

Tampoc, remarca, "constitueix cap tipus d'associació, acord de sindicació, acord de votació o acord d'accionistes, i no implica l'existència ni imposa cap cooperació o actuació concertada entre vosaltres i nosaltres pel que fa a Opdenergy".

Aclareix així mateix que aquesta carta "no estableix ni aplica cap política comuna pel que fa a l'estratègia o la gestió d'Opedergy o el seu grup".

I conclou assenyalant que a Global Portfolio "desitjem que l'oferta es resolgui ràpidament i satisfactòria i esperem que aquesta carta contribueixi a aquest objectiu".

Noticias relacionadas

contador