• Tots ells han pujat amb força a l'any, però aquests experts creuen que segueixen tenint potencial
  • Per Facebook, Goldman creu que les estimacions del consens en vendes de 2018 s'elevaran fins al 30% des del 28% actual
drone-facebook
Mark Zuckerberg, creador de Facebook

Com l'IBEX, el Nasdaq Composite també acumula durant l'any una pujada de dos dígits (+ 13%) gràcies al bon comportament de les companyies que l'integren i, especialment, dels cinc 'grans' que comprenen el 42% de l'índex i el 13% de l'S&P.

  • 171,95$
  • 10,22%
  • 169,30$
  • -0,35%
  • 406,32$
  • 1,82%

Aquests cinc gegants -Apple, Alphabet, Microsoft, Facebook i Amazon- són les companyies preferides de Goldman Sachs dins el sector tecnològic, segons assenyala David Kostin, estrateg en cap dels Estats Units, en una nota publicada dilluns i recollida per MarketWatch. Segons Kostin, totes aquestes empreses tenen "forts pronòstics fonamentals" i així ho explica a la nota:

Apple (puja un 32% des del començament de l’any): l'equip del banc que analitza el maquinari d'Apple segueix sent optimista sobre el proper cicle de productes de la tecnològica i el creixement dels ingressos per serveis.

Alphabet (es revalora un 21% durant la primera part de 2017): "Els nostres analistes de programari preveuen un fort creixement dels ingressos publicitaris i estimen un creixement del 19% a les vendes el 2018".

Microsoft (puja un 11% a l'any): els experts de Goldman Sachs són optimistes respecte al benefici per acció a l'any gràcies a la "disciplina de costos i al potencial de pujada".

Facebook (registra alces del 31% el 2017): el gegant dels mitjans de les xarxes socials està "ben posicionat en un dels mercats seculars de creixement" i des de Goldman esperen que el consens d'estimacions de vendes per 2018 pugi fins al 30 % des de l'actual 28%.

Amazon (suma un 26% amunt a l'any): Goldman considera que les expectatives de consens "subestimen el benefici d'ingressos per Amazon". Des de Goldman esperen un creixement de vendes del 22% per al 2018, davant la previsió de consens del 21%.

Noticias relacionadas

contador